El último juego

BARKER, J.D. EL ÚLTIMO JUEGO. Editorial Destino, 2022.

Nova York, Jordan Briggs una polèmica presentadora d’un programa matinal de ràdio, per dir sempre el que pensa i crear situacions versemblants, accepta jugar a un joc en directe quan Bernie un oient li proposa. Aquest joc obre una porta al passat i serà una trampa mortal que deixarà moltes víctimes pel camí i que encara que Jordan vulgui parar el joc no podrà fer-ho.

J.D. Barker, autor de la trilogia “El cuarto mono” torna amb una novel·la trepidant i d’alt voltatge. Tal com indica el títol “El último juego”, Jordan haurà d’anar triant les opcions que li dona Bernie per continuar el joc i que, inicialment, desconeix que la seva elecció tindrà unes conseqüències terribles, però després encara que Jordan vulgui aturar el joc, Bernie l’impedeix perquè les conseqüències poden ser pitjor.

La narrativa en tercera persona, capítols curts i cada cop més intensos fan que la novel·la sigui addictiva. Els girs que dona la novel·la, encara que alguns són bastant evidents d’altres són sorprenents. J.D. Barker ja acostuma a jugar amb el factor sorpresa i la trama dona joc per fer-ho. Cal dir que tota la història transcorre en un dia i l’autor ha filat en unes poques hores intensificant la trama.

Diana Gasols

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s