Heartstopper

OSEMAN, Alice. HEARTSTOPPER. Editorial Planeta, 2020

Avui us vull parlar del fenomen ‘Heartstopper’, dic fenomen perquè ha sobrepassat ja les pàgines del còmic i ha volat fins a la plataforma Netflix en forma de sèrie que ha assolit un gran èxit.

En Charlie i en Nick són dos adolescents que comparteixen institut, ells i la seva colla d’amics són els protagonistes d’aquesta història que ha atrapat a milers de persones arreu del món.

La temàtica de l’assetjament a persones homosexuals o transsexuals i l’amor des del qual els mateixos personatges vencen aquests mals tràngols són alguns dels temes principals que mostra aquest còmic.

Un altre punt important són les boniques il·lustracions que evoquen de manera excel·lent els sentiments dels protagonistes i que ens ajuden a submergir-nos en la trama d’aquesta història d’amor tan autèntica.

La descoberta de la pròpia orientació sexual i d’arribar a ser plenament un mateix són alguns dels elements encoratjadors que els adolescents o adults poden trobar avançant per les pàgines d’aquests 4 còmics.

En cadascun d’ells els personatges fan front a diferents situacions que l’autora, Alice Oseman, tria de manera acurada per a crear consciència sobre allò tractat. Es remarca la importància del benestar amb un mateix i amb el que vivim, ja que la mala gestió d’algunes situacions viscudes poden desembocar en problemes de salut mental.

En definitiva, és un còmic molt tendre, amb alguns elements de duresa emocional però, per damunt de tot, molt inspirador.

Ariadna Sancho

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s