Cada dia, cada hora

 

 

 

 

 

 

DRAGNIC, Natasa. Cada dia, cada hora. Barcelona, Empúries, 2012.

L’opera prima de Natasa Dragnic és una novel·la fresca i evocadora que ens transporta a un univers per a dos, a la manera de La Solitud dels nombres primers o Contra el vent del nord.

El Luka i la Dora són dues ànimes bessones predestinades a estar juntes, però el destí s’encaparra en unir-los i separar-los de manera constant i inexorable. Els lligams existents entre ells, però, no es trenquen mai, sempre hi són, i el lector podrà resseguir aquesta bonica història d’amor al llarg del temps.

Els records d’una infantesa viscuda frec a frec al petit poble costaner de Marsaka (Croàcia), reapareixen amb intensitat quan el Luka i la Dora es retroben ja adults en un cosmopolita París, que els ofereix un món ple de promeses i esperances. En aquests moments, joves i lliures, la seva història està per escriure, al seu abast, és l’oportunitat per a estar junts, però se’ls hi escapa… com aquell que perd un tren i es queda palplantat a una andana freda i solitària. Després tot es complicarà amb obligacions i responsabilitats, i les seves trobades furtives esdevindran una alenada d’aire fresc per a continuar sobrevivint l’un sense l’altre, però fins quan podran viure així??

Amb una prosa àgil i dinàmica, tot i que amb alguns passatges una mica ensucrats, Dragnić capta amb escreix l’atenció del lector.

Mireia Martínez Bailón

Primer capítol: http://www.editorialempuries.cat/docroot/grup62/includes/llibres/fitxers/20845/Cada-dia-cada-hora-1-2.pdf

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s