La Wilma Tenderfoot i el cas dels cors congelats

KENNEDY, Emma i MARC, Sylvain (il). La Wilma Tenderfoot i el cas dels cors congelats. Madrid, Macmillan, 2010.

Edat: a partir d’11 anys.

** Jo crec que el llibre és molt interessant i emocionant. També crec que el final és molt intrigant perquè diu “Això és el final. O potser no” M’agrada molt i l’intentaré comprar.

** La Wilma va ser la persona del llibre que més m’ha agradat. El començament és molt bonic. La part que té més tensió és el final. La història és d’assassinats i de misteri, el primer assassinat és quan moren l’Alan Katzin i la seva tia i el segon el de la senyora Wladoc.

** És una nena que té un somni i al final es compleix el seu somni: conèixer el detectiu més famós de l’illa de Cooper que només té un turó.

** Aquest llibre m’ha agradat molt, sobretot m’ha fet bastanta gràcia allò dels peus anormalment pudents, i la senyora Pagne. La Wilma, trobo que s’arrisca massa. I també trobo divertit que l’inspector Lemone només pensi en menjar, i que amb la senyora Speckle es fa molt el cavaller.

**La Wilma Tenderfoot és una nena simpàtica, si vol aconseguir quelcom insisteix fins que ho aconsegueix. M’agrada molt aquest personatge s’assembla una mica a mi, també insisteixo molt.

** Aquest llibre m’ha agradat molt. Trobo que la protagonista, la Wilma Tenderfoot, té molt de mèrit sobretot quan va sola en busca de més pistes sobre el que estan investigant en Theodore P. Goodman i el seu amic l’inspector Lemone. També m’agrada molt com actua en Pickle (el gos de la protagonista) quan hi ha algun problema. M’agrada que l’autora posés algunes frases que et facin riure. No es feia gens pesat, al contrari, m’enganxava. Ha estat molt divertit.

Puntuació mitjana: 9,58

Club de Lectura Galectors

Anuncis

Una resposta a “La Wilma Tenderfoot i el cas dels cors congelats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s