Camps de maduixes

SIERRA I FABRA, Jordi. Camps de maduixes. Barcelona, Cruïlla, 2006.

Col·lecció: Gran angular. Alerta roja, nº 14

“Per mi, aquest conte començava molt avorrit, però després canvia molt la història, al final la noia es recupera i pot tornar a viure. La noia es queda en coma perquè s’ha pres una pastilla que està de moda. Llavors en Màxim, la Cinta, la Loreto, el seu nòvio, etc., aconsegueixen tornar a trobar la droga i poden salvar a la Lluciana.”

“Aquesta història va sobre una noia que es diu Lluciana, busquen al camell per poder comprar una pastilla igual per donar-la al metge. L’Eloi també busca al camell. La Loreto té bulímia i vol sortir d’aquesta malaltia. A la Lluciana li agrada jugar a escacs i pensa que juga a escacs i lluita per guanyar la reina negra.”

“En aquest llibre ens demostren com una noia adolescent pren una pastilla, veiem com tothom s’emporta un ensurt de tristesa. Els seus amics lluiten per trobar aquell camell que els ha venut aquella pastilla. Per sort el troben, però sort de la Cinta, troba la pastilla a terra. El camell és bo, és el seu cap qui vol vendre les pastilles. La Lluciana acaba sent viva. Gràcies a aquest llibre podem veure que per prendre una pastilla o droga ens podem morir.”

Puntuació mitjana: 7,6

Club de Lectura Infantil

Anuncis

2 respostes a “Camps de maduixes

  1. “El llibre m’ha agradat molt encara que passi molt lent. Tracta sobre un grup d’adolescents que surten una nit i prenen una pastilla que porta lluna minvant, els amics de la Lluciana (que està en coma), estan buscant el camell que els ha venut la droga i puguin analitzar-la. Al final, es recupera i la Lluciana es cuida.”

    Club de Lectura Infantil

  2. “La noia pren una pastilla i es queda en coma, llavors els seus amics, Santi, Màxim i Cinta busquen el camell per comprar una pastilla ràpid, després al final l’atrapen i després es mor.”

    Club de Lectura Infantil

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s